Natural Ingredients R & D S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Natural Ingredients R&D

        Nevoia de materii prime naturale pentru industria alimentara, farmaceutica si cosmetica  nu a fost niciodata mai actuala decat in zilele noastre. Consumatorii de azi sunt foarte preocupati de sanatatea lor, ceea ce inseamna consumul de produse alimentare si de intretinere naturale.

        Natural Ingredients R&D SRL este o societate înfiinţată în anul 2011, cu o echipă experimentata şi dinamică de specialişti în domeniile fabricatiei de substante naturale folosite ca materii prime in industriile alimentara, farmaceutica si cosmetica, a proiectării de tehnologii industriale pentru obtinerea aromatizantilor naturali, a elaborării de studii de fezabilitate şi de documentatii de finanţare in aceste domenii.

        Produsele oferite de societatea noastră includ: substante aromatizante natural si produse aromaterapeutice, activitati de cercetare-dezvoltare in stiinte naturale si activitati de inginerie si consultanta tehnica in protectia mediului si valorificarea produselor secundare/deseurilor rezultate din industriile alimentara si chimica.

        Fabricarea substantelor aromatizante naturale

        Societatea furnizeaza substante aromatizante naturale obtinute prin prelucrarea materiilor prime vegetale sau a produselor secundare din industriile alimentara si chimica, prin procedee de extractie, distilare, purificare.
         Cunoscand necesitatile clientilor nostri, suntem capabili sa obtinem produse unice, individualizate, care satisfac cel mai bine pretentiile acestora.
         Beneficiind de o experienta indelungata in dezvoltarea aplicatiilor pe baza de uleiuri esentiale naturale, am dezvoltat gama de produse aromaterapeutice, cu multiple aplicatii pentru sanatatea oamenilor.

        Cercetare – dezvoltare in alte stiinte si tehnologie          Societatea desfasoara activitati de cercetare – dezvoltare – inovare, direct si in parteneriate, privind elaborarea de tehnologii de fabricatie pornind de la materii prime vegetale şi tehnologii de valorificare a deşeurilor din industria chimica si alimentara.
         De asemenea, suntem specializaţi în elaborarea tehnologiilor de fabricare pentru substanţe aromatizante naturale şi în valorificarea resurselor vegetale prin obţinerea de principii active cu valoare adăugată ridicată.

        Activități de inginerie și de consultanță tehnică         Societatea realizeaza activitati de consultanta privind elaborarea de studii de fezabilitate pentru investitii in domeniul protectiei mediului (statii de epurare, valorificarea deşeurilor menajere), agricol (infiintarea de ferme si plantatii agricole, unitati de prelucrare/procesare a productiei agricole primare) si activitatilor economice ale IMM-urilor, evaluarea impactului asupra mediului pentru tehnologii industriale si de recuperare/reciclare a produselor secundare şi a deşeurilor.
        Echipa noastră pune la dispoziţia beneficiarilor o gamă largă de servicii de arhitectură şi de proiectare de instalaţii (apă – canal, sanitare, electrice, termice, izolaţii, etc.), experienta noastra in domeniul constructiilor industriale şi agricole si a reabilitarii sau extinderii pentru constructiile existente fiind apreciata de catre clientii nostri.

În prezent căutăm oameni pentru postul de operator chimist la fabrica din Făgăraș, BV. Dacă există interes sau doriți detalii, ne găsiți pe Str. Negoi, nr. 132, Făgăraș, CP505200.0732442957(Petru Bârzan)

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.