NAPARIS HOTELS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o vechime de zeci de ani in industria ospitaliera, Grupul NAPARIS HOTELS reprezintă o opțiune excelenta pentru cei care aleg Parcul National Bucegi, Peștera Ialomiței, Babele, Sfinxul ca destinație turistica sau pentru afaceri. Prin diversitatea si calitatea serviciilor asigura cel mai bun raport calitate/preț având o baza consistenta de clienți de casa care, obișnuiți fiind cu standardul serviciilor noastre revin periodic sau recomanda locația noastră contribuind astfel la dezvoltarea întregului grup hotelier.

Grupul NAPARIS HOTELS  își extinde activitatea prin deschiderea unei terase de vara elegante de tip PUB care deservește Restaurantul "A la carte" al Pensiunii Valea Cocorei**** (http://www.pensiunevaleacocorei.ro/).

Tot in grupul nostru regasim si Cabana Bolboci* monument național - https://ro.wikipedia.org/wiki/Cabana_Bolboci, parte a grupului NAPARIS HOTELS.

Ambele locații sunt in parcul National Bucegi, la peste 1400m in cea mai frumoasa locație montana din Romania, o locație in plina dezvoltare turistica.

Căutam persoane inspirate si entuziaste, sociabile si pline de viată, care sa ofere oaspeților noștri o experiență gastronomica de neuitat, într-o atmosfera relaxata si ambianta unui Colt de Rai din parcul National Bucegi 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.