Nano Pro Construction Srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Nano Pro Construction, companie infintata in anul 2014, ofera o gama larga de servicii  de topografie si cadastru, pentru sectorul public si privat. Compania are sediul principal in judetul Mures, oferind servicii la nivel national. Inca de la inceput am aplicat abordari inovative folosind cele mai noi tehnologii pentru a oferi servicii de calitate si in timp util, indiferent de dimensiunea proiectului. Profesionistii nostri autorizati deservesc o baza larga de clienti, fiind mereu la curent cu noutatile aparute atat in ceea ce priveste tehnologia specifica, cat si noutatile legislative din domeniu, reusind astfel sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii.

Serviciile oferite de noi se adreseaza atat persoanleor fizice cat si juridice, acoperind o gama larga de lucrari: topografie inginereasca, cadastru si intabulari, asistenta topografica pentru lucrari de infrastructura, masuratori la standarde BOMA, planuri topografice.

Intrucat domeniul constructiilor este unul care cuprinde mai multe ramuri, iar pentru obtinerea rezultatelor dorite este novoie de o buna colaborare intre toti factorii implicati, urmarim constant sa oferim servicii de calitate si solutii cat mai complexe pentru clientii nostri, avand ca parterneri firme de arhitectura si proiectare, firme de constructii, agentii imobiliare, persoane autorizate pentru eliberarea  certificatelor energetice sau a studiilor geotehnice.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.