NAILSPECIALIST SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NAILSPA by Catalina a luat fiinta in urma cu 10 ani din dragostea si daruirea pentru expresivitatea mainilor ca si pentru confortul si frumusetea picioarelor.

Suntem singurul salon specializat in exclusivitate pe rasfatul si tratamentul atent, elaborat, minutios al fiecarei parti a mainilor si picioarelor dumneavoastra.

Echipa noastra are specialiste in stare sa faca minuni cu fiecare tip de unghie, orice forma a palmei, orice textura de piele – coordonate de Catalina, a carei arta in tratarea si infrumusetarea unghiilor este deja renumita.

Art Director OPI, Catalina este un profesionist pasionat de lucrul cu mainile, dar si un tehnician desavarsit, care s-a pregatit in ani de seminarii practice si a instruit, la randul ei, multe dintre cele mai apreciate manichiuriste din Bucuresti si din tara.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.