MPL Automation

2

MPL Automation

2

Despre

Fima noastră activează in domeniul automatizării a robotiilor industriali. Suntem prezenți pe piața din anul 2008 , iar din anul 2012 suntem partener oficial Yaskawa Europa, in 2013 am devenit  Service-Partner pentru piața Românească. YASKAWA Motoman, liderul mondial pe piaţa roboţilor industriali cu peste 300,000 de roboți instalați.

Mpl Automation oferă pentru firma dumneavoastră suportul complet în domeniul automatizării, fie vorba de ajutor în alegerea corectă a unui robot pentru aplicația Dvs., sau garantarea unui sistem complet de la faza de concept la producție și montaj, întreținere și service pentru automatizarea proceselor de producție și manipulare.

Mpl Automation oferă clienţilor o gamă largă de servicii, în numeroase domenii, care includ : operaţii de debitare, sudare, montaj, vopsire, împachetare, ambalare, paletizare sau pick and place.

Dacă alegeți roboţii Motoman alegeţi cea mai răspândită marcă pe piaţa roboţilor industriali, astfel asigurându-vă de calitatea produselor Motoman. Alegeţi Motoman împreună cu serviciile oferite de MPL Automation pentru a obţine maximul din firma Dumneavoastră, fie vorba de oricare stagiu a producţiei. Roboţii Motoman împreună cu serviciile firmei MPL Automation vă oferă garanţia produselor şi serviciilor de mare calitate şi optimizate pentru fiecare proiect şi client în parte.

Alegeți să dezvoltați afacerea dumneavoastră cu roboți Yaskawa Motoman, pe lângă serviciile noastre.

Pentru mai multe detalii despre noi puteți să vizitați adresa noastră de web :

www.mpl-automation.com/ro.

 

Joburi

Contact

Str. AUREL VLAICU 72, Satu Mare