S.C. MOZAIC VITRALII S.R.L

check_circle Companie verificată
5

S.C. MOZAIC VITRALII S.R.L

check_circle Companie verificată
5

Despre

Singura companie din Romania, de mari dimensiuni, cu domeniul de activitate productie vitralii clasice, mozaicuri si pavimente, tablouri, obiecte decorative pentru locuinte si spatii diverse, certificata ISO 9001/2000. 200 de angajati, peste 30 artisti plastici.

Art Georgies este cel mai puternic brand romanesc din sectorul mozaicurilor si a vitraliilor, fiind un brand apreciat atat la nivel national, cat si international.

Art Georgies a brevetat materiale noi, inedite, obtinand medalii de aur la saloanele de inventica de la Bruxelles, Moscova, Geneva si Iasi.

Detalii puteti afla accesand pagina noastra web: www.artgeorgies.com

***In urma furnizarii datelor cu caracter personal din CV, va dati acordul pentru utilizarea in vederea contactarii si arhivarea acestor date, de catre S.C. Mozaic Vitralii S.R.L.,  pe o perioada de cel putin12 luni. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea acestora.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Chisinaului, Nr 34, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close