Mobil Pohotovost GSM s.r.o.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o rețea cehă de magazine și centre de service cu o istorie de peste 20 de ani. Suntem specialiști în vânzarea și repararea telefoanelor mobile, dar la noi găsiți și o gamă largă de accesorii, tablete și alte produse din domeniul tehnologiei moderne. Oferim atât produse noi, cât și gadget-uri recondiționate sau mai ieftine. Suntem excepționali prin combinația noastră de servicii, care le permite clienților noștri nu numai să cumpere un produs nou, ci și să-l vândă pe cel original, obținând astfel un preț de achiziție unic. Noi suntem MP Store. În cadrul procesului de extindere, deschidem un magazin în București, mai exact în Park Lake Shopping Center. Din acest motiv, căutăm personal pentru e-shop care să se ocupe de comenzile clienților noștri.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.