MERIDIAN BUSINESS GRUP SRL

check_circle Companie verificată
11

MERIDIAN BUSINESS GRUP SRL

check_circle Companie verificată
11

Despre

MERIDIAN AUTO este unul dintre cei mai performanţi concesionari ai mărcilor Dacia şi Renault, datorită valorilor care i-au guvernat evoluţia în cei peste 20 de ani de activitate din domeniul auto: excelenţă, profesionalism şi inovaţie. 

Cu o preocupare continuă pentru furnizarea unor produse şi servicii la standarde înalte de calitate, am devenit atât o companie importantă din mediul de business din Romania, cât şi un partener de încredere pentru toţi clienţii şi colaboratorii noştri.

Fiind o organizaţie care creşte constant şi care se adaptează permanent la nou, prin schimbarea tehnologiilor şi prin introducerea unor noi servicii, vom continua să fim aproape de clienţii noştri cu cele trei locaţii din Bucureşti – Berceni, Militari şi Pipera.

Dacă posturile noastre vacante nu corespund cu ceea ce căutaţi dumneavoastră, dar vă doriţi să faceţi parte din echipa MERIDIAN AUTO, vă rugăm să ne transmiteţi CV-ul direct pe website-ul nostru, la secţiunea Cariere : www.meridiangrup.ro

Te aşteptăm alături de noi, pentru a realiza lucruri măreţe împreună!

"Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul." (Henry David Thoreau) 

Joburi

Contact

www.meridiangrup.ro, www.automeridian.ro, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close