Mentor Construct - proiectare integrată și creativă

check_circle Companie verificată

Mentor Construct - proiectare integrată și creativă

check_circle Companie verificată

Despre

Noi, Mentor Construct, oferim servicii de proiectare integrată și creativă, avand o experiență de peste 10 ani în proiectarea construcțiilor.

Formăm o echipă unitară și completă, arhitecți cu drept de semnatură, ingineri în domeniul construcțiilor, eficienței energetice și instalațiilor, auditori energetici, experți tehnici, inginer geolog, topografi și devizieri.

Pe parcursul activității noastre am avut plăcerea să colaborăm atât cu instituții publice cât și private.

Printre proiectele realizate se regăsesc investiții cu functiuni diverse și complexe: case de cultură, creșe, grădinițe, școli primare și gimnaziale, licee, centre multifuncționale, centre culturale, locuințe sociale, centre de informare turistică, lucrări de intervenție în scopul cresterii performanței energetice a blocurilor de locuințe, baze sportive, terenuri de sport, proiecte rezidențiale mici și medii (case unifamiliale, locuințe cuplate).

Dezvoltarea continuă, atenția la detalii și găsirea de soluții funcționale și estetice cat mai potrivite pentru destinația respectivă sunt un must-have, ca și prima cafea de dimineață. Te invităm la noi la birou, să o savurăm împreună.

Spor în toate,

Echipa Mentor Construct.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

str. Traian, nr. 41, Cluj-Napoca CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close