Megaphone Media Solutions S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Megaphone Media Solutions, este o companie din România, care acționeză ca agent de promovare pentru Brampton Care Home - un centru de îngrijire ultra-modern din Irlanda.

Brampton Care Home este un centru de îngrijiri paliative de ultimă generație, conceput pentru a satisface nevoile rezidenților cu vârsta de peste 65 de ani, care necesită îngrijire medicală pe termen lung, respectiv se află în perioadă de convaleșcență postoperator și postspitalizare. 

Pentru pacienții care nu se pot întoarce în comunitate în urma unei leziuni cerebrale dobândite, oferim îngrijire specializată pe termen lung în camere concepute pentru a maximiza funcționalitatea și independența. Pacienții cu afecțiuni medicale și neurologice complexe vor fi sprijiniți de o echipă de asistență medicală și de îngrijire calificată, precum și de o echipă interdisciplinară completă, care include Psihologie, Neurofizioterapie, Terapie Neuro-Ocupațională, Logopedie și tehnicieni de terapie.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.