Mediafax SA

check_circle Companie verificată
6

Mediafax SA

check_circle Companie verificată
6

Despre

Mediafax (www.mediafax.ro) este prima agenţie de presă independentă din Romania, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa romanească in furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii de afaceri in timp real.

Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrand zilnic peste 500 de ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi inregistrări audio cu declaraţii şi interviuri in exclusivitate. Toate aceste informaţii sunt accesate online, onscreen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informaţie.

De asemenea, Mediafax agregă informaţia din presa scrisă şi audio-vizuală din intreaga ţară, fiind primul furnizor roman de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi şi conţinut video pentru telefonul mobil.

In afară de informaţie in timp real, Mediafax oferă acces la o arhivă de peste 1 milion de materiale jurnalistice şi peste 200.000 de fotografii de eveniment, din 1994, actualizată zilnic.

Poziţia de lider pe piaţa romanească de informaţie este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualităţii, ci şi prin calitatea informaţiei pe care o oferă clienţilor şi cititorilor de cei peste 200 de jurnalişti profesionişti din echipa noastră.

In acest sens, la inceputul anului 2007, Mediafax a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2000 pentru sistemul său de management al calităţii in furnizarea de servicii de informaţii pentru mass-media şi companii.

De-a lungul timpului, Mediafax a fost pionier pe piaţa media romanească, stabilind standarde de profesionalism in jurnalism şi lansand in premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea in timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.

www.mediafax.ro
www.mediafaxfoto.ro
www.mediafaxdb.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

B-dul Maresal Averescu, Nr. 8-10, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close