MEDCENTER

check_circle Companie verificată
1

MEDCENTER

check_circle Companie verificată
1

Despre

Cu 8 ani de experienta in domeniul furnizarii de servicii medicale clinice si de laborator si cu un numar de 460 de angajati, lantul de Centre medicale private si laboratoare de analize MEDCENTER este prezent la acest moment in 8 mari orase din Romania si este in topul celor mai importanti furnizori de servicii medicale din piata, cu o retea de peste 40 de puncte proprii, din care 8 centre medicale si 8 laboratoare de analize. Nu in ultimul rand, compania Medcenter s-a calificat in topul primilor 100 cei mai buni angajatori din Romania, realizat de revista Capital, editia 2007. Ca efect al extinderii rapide precum si al planului de investitii previzionat pentru 2008, compania MedCenter cauta persoane dinamice si bine pregatite care sunt in cautarea unor noi provocari si doresc o companie cu o structura capabila sa le ofere posibilitatea avansarii profesionale si recunoasterii conform cu rezultatele obtinute.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Intrarea Glucozei nr. 37-39, Corp 1, Etaj 1, Camera 15A, Sector 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close