Mc Prodservart S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Academia de Arte "Marina Capațîna" înseamnă excelență, profesionalism și rezultate de excepție. Doar așa a fost posibil, la câțiva ani de la lansare, AAMC să devină cea mai bună școală privată de artă. Într-o locație selectă (lângă Piața Victoriei), dar primitoare în același timp, alături de maestrul Marina și un colectiv de oameni excepționali și cu multă experiență, copiii de mai multe naționalități, cu vârstele cuprinse între 4 și 18 ani studiază după un program unic arta la cel mai înalt nivel și obțin rezultate de excepție.

Dacă aveți studii în domeniu și bune aptitudini, sunteți pasionați de artă și împărtășiți aceleași valori, aveți posibilitatea de a aplica pentru posturile disponibile.

Cei care sunt încă la început de drum, dar cu potențial și determinare, pot trimite o scrisoare de intenție alături de CV pentru o propunerere de internship, cu posibilitatea de a deveni în final membri în colectivul AAMC.

Succes!

Descoperă excelența în artă™

Joburi