Mbk It S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Mbk It S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

MBK IT este o companie noua pe piata serviciilor BPO & ITO, evidentiindu-se prin profesionalismul echipei si flexibilitatea fata de nevoile clientilor. Ofera servicii de call center, de intrare si de iesire, adaptate obiectivelor fiecarui client.

Misiunea noastra este de a contribui eficient la comunicarea intre companii si clientii acestora, prin serviciile de inalta calitate pe care le oferim.

Valorile noastre se pot transpune intr-una singura, iar aceea este echipa in sine. Afirmam acest lucru deoarece transparenta, munca in echipa, programul de lucru, mediul de lucru, simplitatea si posibilitatea de adaptare rapida sunt trasaturile noastre. Toate acestea contribuie la finalizarea misiunii noastre, dar si cele ce ne pun mereu in competitie cu propriile noastre puteri pentru a ne proiecta tot mai multe reusite.

Joburi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close