MAXIGEL Romania

check_circle Companie verificată
3

MAXIGEL Romania

check_circle Companie verificată
3

Despre

Avand o experienta de 25 de ani, Maxigel este furnizorul nr.1 de echipamente HORECA si alimentare din Romania, performanta in domeniu recunoscuta si premiata in nenumarate randuri de catre Camera de Industrie si Comert a Romaniei. Compania noastra dispune de cea mai puternica infrastructura din domeniu, avand filiale, showroom-uri si retea de service ce acopera intreg teritoriu Romaniei in Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara, Craiova, Oradea si Pitesti. 
Maxigel targeteaza segmentele premium si mediu ale pietei promovand solutii si echipamente ale celor mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu din Germania, Italia si SUA.
Oferim clientilor servicii de consultanta, proiectare, finantare, livrare prin intermediul propriilor flote de transport, service si mentenanta echipamentelor furnizate la nivel national. Avem ca focus permanent imbunatatirea serviciilor, activitatii si performantelor companiei noastre si ne desfasuram activitatea in conformitate cu cele mai inalte standarde europene prin implementarea sistemului de management integrat calitate-mediu ISO 9001 si ISO 14001, certificat international de Societatea Germana de Certificare a Sistemelor de Management DQS. 
www.maxigel.ro

Joburi

Contact

Laboratorului 29B, Ploiesti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close