Mars Romania

check_circle Companie verificată
8

Mars Romania

check_circle Companie verificată
8

Despre

Mars Romania S.R.L. apartine grupului de firme Mars si a aparut pe piata din Romania in anul 1994 inregistrand o dezvoltare continua a afacerii, fiind unul dintre jucatorii cei mai importanti pe piata de FMCG.

Promovarea produselor Petcare (hrana pentru animale - Pedigree, Whiskas, Perfect Fit, Sheba, Cesar, Dreamies, Nutro), Guma de mestecat (Orbit, Five, Airwaves, Winterfresh, Hubba Bubba si dulciuri - Skittles), Ciocolata (Snickers, Twix, Bounty,Mars, M&M) si Food (Orez Uncle Ben's, sosurile Dolmio) se face cu interes demonstrabil legat de protectia mediului, calitatea serviciilor si respectul fata de clienti.

Compania aloca resurse importante pentru dezvoltarea fiecarui asociat (asa cum ne numim toti) astfel incat sa identificam si sa crestem talente care sa se dezvolte personal si profesional.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

169A, Calea Floreasca, building A, 2nd floor, district 1, 014459, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close