Magister Software

1

Magister Software

1

Despre

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor si lanturilor de retail. În cei 17 ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc. Compania asigura o acoperire nationala, prin reteaua sa de parteneri certificati, evaluati si licentiati anual in cadrul programului de perfectionare profesionala Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unități comerciale, soluția software SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai raspândită platformă integrata pentru retail din România. Platforma se adresează atat comercianților independenți, cat și lanturilor comerciale cu procese complexe de business, inalt automatizate si cu un numar ridicat de utilizatori.

Joburi

Social

Contact

Str. Radu de la Afumati nr. 62, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close