M.CHIM

check_circle Companie verificată

M.CHIM

check_circle Companie verificată

Despre

 Standardele ridicate de calitate care ne definesc au impus MCM CONSTRUCT pe piata constructiilor rezidentiale si nerezidentiale din anul 2002 pana in prezent.
 Este foarte important sa ai un istoric si sa poti asigura garantia pentru produsele oferite. Stabilitatea, continuitatea si experienta acumulata in ultimul deceniu ne recomanda ca un garant al   lucrului bine facut. MCM a construit un brand de dezvoltator.Prin proiecte mari, dar mai ales prin satisfactia clientilor si partenerilor sai. Cel mai mare dezvoltator imobiliar din NE României a crescut constant, atat ca business, cat si ca dimensiune a proiectelor abordate. 
 Consolidate de studii de impact si de insight-uri de marketing corecte din piata Iasului, proiectele MCM acopera un panel larg de servicii si de produse, pentru o
capitalizare si o fluidizare de capital corespunzatoare.
 www.mcmconstruct.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. VASILE LUPU 95F, IAŞI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close