Lugera

check_circle Companie verificată
123

Lugera

check_circle Companie verificată
123

Despre

...Lugera & Makler detine aspectul, abilitatile, instrumentele si tonul de entuziasm pentru a avansa lucrurile! Te pot ajuta? ...entuziast si gregar!…de ajutor si prezent!...tanar si destept!...ah, aproape ca am uitat: de asemenea, aratos!… Aceasta este pe scurt echipa Lugera & Makler din Romania.

La fel ca si colegii nostri din Olanda, Republica Ceha, Armenia, Polonia si Slovacia, suntem o gramada de oameni dedicati, fericiti, gata sa infrunte intr-un mod natural, pozitiv si prietenos toate provocarile tale...o gramada de oameni la serviciu de oameni, neconditionat!

...Alaturi de Lugera & Makler vei gasi cea mai minunata companie de resurse umane, angajamentul pe termen lung, dedicarea cu norma intreaga la locul de munca, precum si cele mai extraordinare petreceri vreodata ( suntem cunoscuti pentru locul de munca plin de distractie )...

...Ori de cate ori aveti nevoie de un partener si prieten pe termen lung, autentic si devotat, sunati-ne!…Vei simti dorinta in abordarea noastra de a fi flexibil, extrem de inovatori, ascutiti, netraditionali, de sustinere si proactivi!...Vei simti ca suntem aici pentru tine!…

Va multumim ca ati sunat la Lugera & Makler!… si extrem de important: MULTUMIM ca ati fost acolo cu noi!

Adresa noastra este: Strada Vulturilor 98, cladirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3, Bucuresti.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

 

Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca Grupul de companii Lugera sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal in scopul recrutarii de personal. Potrivit legislatiei aplicabile, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restrictionarea, stergerea si portabilitatea acestora, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul de va retrage consimtamantul (daca prelucrarea se efectueaza in baza acestui temei), trimitandu-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Grupul de companii Lugera puteti gasi pe www.lugera.ro.

Joburi

Contact

Str. Vulturilor, nr. 98, etj. P, 1, 2, 3, 4, Sector 3, BUCURESTI, -Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close