LUDAN ENGINEERING SRL

31

LUDAN ENGINEERING SRL

31

Despre

Ludan Engineering SRL este un furnizor important de soluţii complete multidisciplinare pentru proiecte industriale, proiecte de mediu și aplicaţii specifice de know-how industrial pentru industriile: chimică şi petrochimică, de rafinărie, energetică, farmaceutică, îngrăşăminte, agricultură, alimentară.

Compania oferă servicii diverse, de la inginerie conceptuală, studii de fezabilitate şi finanţare până la proiectare de bază şi de detaliu, documentaţii pentru obţinere de permise şi autorizaţii, achiziţii, construcţie şi punere în funcţiune cu asigurarea garanţiilor de performanţă.

Ludan Engineering srl a intrat pe piața din România în anul 1997 şi este membră a grupului multinaţional Ludan, listat la Bursa din Tel Aviv (LUDN-TV)

Prin filialele sale din Bulgaria şi Serbia, Ludan Engineering SRL acoperă operaţional piaţa emergentă din Europa de Est.

Misiune

Suntem o companie de inginerie multidisciplinară, ce oferă clienţilor săi din industria de proces, soluţii şi servicii integrate de înaltă calitate în termenele şi bugetele convenite.

Obiective

Deplina satisfacere a clienţilor noştri prin atingerea nivelului de excelenţă în calitatea serviciilor oferite.
Abordarea flexibilă a serviciilor, de la disciplina singulară până la proiecte la cheie.
Angajarea responsabilităţii în faţa clienţilor şi susţinerea acestora pentru dobândirea celor mai sigure şi eficiente moduri de operare ale proceselor.
Crearea unui mediu de lucru stimulativ pentru toţi angajaţii.
Îmbunătăţirea rezultatelor prin asigurarea sustenabilităţii şi stabilităţii continue a companiei.

Valori

Profesionalism
Integritate
Devotament
Creativitate
Dezvoltare continuă
Spirit de echipă

Joburi

Contact

Sos. Virtutii, nr. 52, sector 6, Bucuresti