LUDAN ENGINEERING SRL

check_circle Companie verificată
30

LUDAN ENGINEERING SRL

check_circle Companie verificată
30

Despre

Ludan Engineering SRL este un furnizor important de soluţii complete multidisciplinare pentru proiecte industriale, proiecte de mediu și aplicaţii specifice de know-how industrial pentru industriile: chimică şi petrochimică, de rafinărie, energetică, farmaceutică, îngrăşăminte, agricultură, alimentară.

Compania oferă servicii diverse, de la inginerie conceptuală, studii de fezabilitate şi finanţare până la proiectare de bază şi de detaliu, documentaţii pentru obţinere de permise şi autorizaţii, achiziţii, construcţie şi punere în funcţiune cu asigurarea garanţiilor de performanţă.

Ludan Engineering srl a intrat pe piața din România în anul 1997 şi este membră a grupului multinaţional Ludan, listat la Bursa din Tel Aviv (LUDN-TV)

Prin filialele sale din Bulgaria şi Serbia, Ludan Engineering SRL acoperă operaţional piaţa emergentă din Europa de Est.

Misiune

Suntem o companie de inginerie multidisciplinară, ce oferă clienţilor săi din industria de proces, soluţii şi servicii integrate de înaltă calitate în termenele şi bugetele convenite.

Obiective

Deplina satisfacere a clienţilor noştri prin atingerea nivelului de excelenţă în calitatea serviciilor oferite.
Abordarea flexibilă a serviciilor, de la disciplina singulară până la proiecte la cheie.
Angajarea responsabilităţii în faţa clienţilor şi susţinerea acestora pentru dobândirea celor mai sigure şi eficiente moduri de operare ale proceselor.
Crearea unui mediu de lucru stimulativ pentru toţi angajaţii.
Îmbunătăţirea rezultatelor prin asigurarea sustenabilităţii şi stabilităţii continue a companiei.

Valori

Profesionalism
Integritate
Devotament
Creativitate
Dezvoltare continuă
Spirit de echipă

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. Virtutii, nr. 52, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close