SC LUCALEX SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

            SC LUCALEX SRL este o companie privata infiintata in anul 2005 care doreste sa creeze parteneriate durabile si sa fie furnizorul principal pentru firmele care comercializeaza lemn, care prelucreaza materie prima din lemn dar si pentru companiile  industiale care valorifica productia la export si folosesc ambalaje de lemn.

LUCALEX a  aparut ca raspuns a unei cerinte existente pe piata si ca urmare a evolutiei mediului economic din Romania, indeosebi la dinamica sectorului de constructii.

Cum toti clientii nostri sunt foarte importanti , depunem eforturi permanente pentru construirea unor relatii de durata , prin oferirea unui pachet complex de servicii , incepand de la consultare profesionala, alegerea  si comandarea produselor pana la livrarea acestora.

In Craiova, str .Raului nr 432, dispunem de o locatie cu un showroom de prezentare si birouri.In aceasta locatie sunt  si stocuri permanente cherestea , de diverse specii si sortimente destinate comercializarii catre firmele de constructii si altor firme care comercializeaza sau folosesc acest produs.

In  localitatea  Malu Mare ,in str. Stejarilor nr. 26 si  nr.31,  este amplasata intreaga structura de productie,   debitare a lemnului , ateliere de tamplarie si  uscatoare de lemn cu care putem  oferii clientilor produse finite de calitate, respectand proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant , in calitatea produselor si serviciilor , promovand o cultura organizationala puternica , avand ca valoare fundamentala, cooperarea si lucrul in echipa.

Din atelierele nostre rezulta produse  : usi lemn masiv , ferestre din lemn startificat , pergole si terase, grinzi statificate, lambriuri lemn , ambalaje lemn s.a.

  Detinem din anul 2015  acreditarile  ISO 9001 si ISO 14001 .

Flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor oferite , permit adaptarea continua la la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.