Lidl Discount S.R.L.

check_circle Companie verificată
53

Lidl Discount S.R.L.

check_circle Companie verificată
53

Despre

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob. 

Din magazine, în depozite și până în sediul central, fiecare coleg aduce în echipa Lidl bucuria de a scrie povești despre implicare, respect, performanță și ambiție. #BucuriaLidl este mai mult decât crezi. Este felul Lidl de a crede în oamenii de valoare. De a susține o echipă performantă . De a sprijini și a asigura dezvoltarea fiecărui membru.

Pentru că doar împreună facem performanță, suntem în căutare de colegi în echipele noastre din magazine, depozite și sediul central. Aplică și hai să ne cunoaștem!

Joburi

Contact

DN 72, Nedelea- ‘Crângul lui Bot’ km. 73+810, com. Ariceștii Rahtivani, jud. Prahova, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close