Libra Fabricators & Constructors S.R.L.

check_circle Companie verificată

Libra Fabricators & Constructors S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Libra Fabricators & Constructors . este o companie noua de productie si instalare confectii metalice, infiintata  la inceputul acestui an. Executam o gamă variată de repere indeosebi in domeniul constructiilor,vopsim, prelucrăm și modelăm orice table metalice în orice dimensiune și orice culoare.
Suntem inca in etapa formarii unui colectiv de angajati ambitiosi,responsabili, motivati spre realizari profesionale deosebite, Daca esti interesat sa ni te alaturi, te asteptam la punctul nostru de lucru din Brazii de Sus, str Trandafirilor nr 26V.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Țesătorilor, 3, -, Ploiești

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close