S.C. LPG CONSEIL S.R.L.

check_circle Companie verificată
25

S.C. LPG CONSEIL S.R.L.

check_circle Companie verificată
25

Despre

Cabinet international de consultanta, membru al grupului "LPG INTERNATIONAL" din Luxemburg. Serviciile noastre cuprind dar nu se limiteaza la: - constituire societati comerciale - asistenta la implantare: imobiliare, punerea in contact cu diversi furnizori, parteneri de afaceri - traduceri autorizate - recrutare de personal - consultanta generala: domeniile juridic, contabilitate, financiar - servicii de contabilitate si expertiza contabila prin intermediul cabinetului de contabilitate LPG Expertiza contabila

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Polona nr.43, etaj 2 apt 1, cod 010439 sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close