LANGUAGE PROJECTS LIMITED

check_circle Companie verificată
26

LANGUAGE PROJECTS LIMITED

check_circle Companie verificată
26

Despre

Agenția noastră de traduceri este o echipă de traduceri profesionale. Muncim din greu pentru a oferi soluția optimă de limbă pentru fiecare client.

Am adunat un personal impecabil de experți. Dispun de cel mai important avantaj - experiența de muncă gigantică. Specialiștii noștri au participat în mod repetat la diferite evenimente: întâlniri diplomatice, seminarii deschise, expoziții, negocieri comerciale și multe altele. Echipa noastră include și ghizi turistic profesioniști care oferă interpretare. Aplicăm cele mai bune practici în organizarea proceselor de afaceri. Avem un record puternic de realizări și cooperare cu marile companii europene și străine, traduceri în cadrul expozițiilor, proiecte de construcții de obiecte mari, cataloage de produse. Sperăm întotdeauna la o cooperare lungă și fructuoasă atunci când începeți o lucrare cu un nou client. Oferim reduceri clienților noștri obișnuiți și mari. Lucrăm cu traducători care au experiență de muncă cuprinsă între 5 și 20 de ani. Sunt profesioniști.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

1 Printing House Yard, E2 7PR, London

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close