Labormed Pharma - o companie Zentiva

check_circle Companie verificată
15

Labormed Pharma - o companie Zentiva

check_circle Companie verificată
15

Despre

La începutul anului 2020, operatiunile Alvogen din regiunea CEE, impreuna cu fabrica Labormed din Bucuresti, au fost achizitionate de către grupul farmaceutic Zentiva, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente generice din Europa.

Grupul Zentiva este prezent în 40 de tari, cu un număr de peste 4.000 angajați care lucrează în cele 4 fabrici deținute și în activitățile comerciale, 1.300 fiind doar în România.

Prin adăugarea capacității de producție Labormed, Grupul Zentiva își întărește prezența în arii terapeutice majore în care se înregistrează cele mai frecvente afecțiuni, printre care: cardiologie, gastroenterologie, urologie, reumatologie și tratamentul durerii. 

www.zentiva.ro

Informare privind protecția datelor cu caracter personal: https://www.zentiva.ro/-/media/files/zentivacom/careers/ro/nota-de-informare-gdpr.pdf?la=ro-ro&hash=DC1B5F28BE7356F40DC4CC0928878EFD887FDFE1

Joburi

Contact

Bd. Th. Pallady nr. 44B, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close