Kraftanlagen Energies & Services GmbH

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

TOGETHER FURTHER: As a versatile and experienced partner in the energy, industrial, and building services sectors, we are shaping the future of our society. With our state-of-the-art plant technology and our flexible, custom solutions, we are making an important contribution to the energy transition and to climate protection. In the process, we cover the entire value chain.

 

Grupul Kraftanlagen, este un furnizor de top în domeniul construcțiilor specializate de conducte și instalații din Europa. Ca partener versatil pentru sectorul industrial, energetic și imobiliar, dezvoltăm și construim cea mai modernă tehnologie a instalațiilor. Suntem o Companie de nivel mijlociu, ultramodernă cu un număr de aproximativ 2.000 de angajați. Din 2018 aparținem de Compania franceză Bouygues S.A..

 

Cu o prezență importantă în sectorul construcțiilor civile si industriale, prezentă în peste 90 de țări, Bouygues proiectează, implementează și operează proiecte în domenii precum: construcții civile, infrastructură și construcții industriale. Ca parte a grupului, divizia sa Bouyques Energy and Services este unul din liderii globali in transformare energetică, digitală si industrială. Cu peste 130.000 de salariați permanenți, grupul Bouygues S.A. realizează o cifră de afaceri anuală de aproximativ 38 miliarde euro.

Media
Industrial Plants: Chemistry & Petrochemistry
We are Energies & Services
Joburi