Rompetrol

check_circle Companie verificată
74

Rompetrol

check_circle Companie verificată
74

Despre

Rompetrol este o parte a grupului KMG International - un jucator important in zona Marii Negre si a Marii Mediterane cu 6 000 de angajati, locul in care mii de minti raspandite in 11 tari se conecteaza intre ele pentru a crea energia de care avem nevoie pentru a ajunge mai departe. Rompetrol este o inepuizabila sursa de energie ce porneste de la extractia si productia titeiului, continua cu rafinarea si transformarea acestuia in produse de inalta calitate si distribuirea lor in statiile premium, concepute modern si gandite pana la cel mai mic detaliu.

 

Ne gandim la noi ca la o centrala de petrol si gaze ce combina forta celor experimentati cu dorinta noului. Asa am ajuns in ultimii 40 de ani intr-un grup de adevarati profesionisti, specializati in diverse domenii de activitate: comert, rafinare si petrochimie, comert cu amanuntul, servicii industriale.

 

Marca Rompetrol si-a dobandit succesul prin dezvoltarea sa la nivel international si prin expertiza obtinuta in ultimele decenii in industria petroliera, fiind marca reprezentativa pentru operatiuni de rafinare si petrochimie, activitati de distributie in Romania, Moldova, Bulgaria si Georgia si servicii la sonda din domeniul upstream. De asemenea, compania detine si opereaza cea mai mare rafinarie locala si una din cele mai moderne rafinarii din Marea Neagra, Petromidia, ocupand o pozitie strategica ce ii permite o expediere rapida a produselor petroliere.

 

Rompetrol reprezinta calitatea la cele mai inalte standarde, realizata cu tehnologie de varf ce numara peste 1100 de statii de distributie a carburantilor de calitate in 4 tari si un sistem unic de plata la pompa. Insa succesul de a duce acest brand mai departe si de a il face din ce in ce mai bun se datoreaza unei echipe de profesionisti ce isi urmeaza ambitia si valorile.

 

Stim ca oamenii dau viata brandurilor noastre si ca obiectivele noastre pot deveni realitate doar cu ajutorul lor. Ne privim angajatii ca pe cea mai importanta resursa si le oferim oportunitati egale de crestere si dezvoltare, cultivam atitudinea de lider si ne straduim permanent sa le oferim un mediu de lucru sigur.

 

Credem ca prin incercare si perseverenta, adevarata ambitie este inspirata si reusita. Cu acest rationament, intentionam sa va intampinam in familia Rompetrol si sa va ajutam sa va atingeti potentialul maxim. Deci, sunteti gata sa incepeti sau sa continuati cariera intr-un mediu divers si plin de satisfactie? Va asteptam in echipa!

Joburi

Social

Contact

Piata Presei Libere nr. 3-5, City Gate Northern Tower, etaj 5, camera 2, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close