KLIK BUSINESS SOLUTIONS SRL

check_circle Companie verificată

KLIK BUSINESS SOLUTIONS SRL

check_circle Companie verificată

Despre

KLIK IMOBILIARE  este o companie de prestigiu pe piaţa imobiliara românească prin experienţa acumulată in peste 10 ani de activitate.
Oferim clientilor nostrii servicii de calitate la cel mai inalt nivel prin consilierii nostrii imobiliari cu experienta si partenerii nostrii: juristi, avocati, notari, evaluatori, brokeri de credite, brokeri de asigurari, proiectanti, ingineri cadastristi, ingineri de certificare si audit energetic, firme de consultanta, firme de promovare si marketing, etc. 

– consultanta imobiliara

– consultanta juridica

– consultanta financiar – bancara

– vizionare imobile 

– promovare si marketing

– administrare imobile

– evaluare imobil

– intocmire antecontract de vanzare-cumparare

– intocmire contract de vanzare-cumparare

– intocmire certificat energetic

– intocmire schita de cadastru

– orice serviciu necesar realizarii unei tranzactii imobiliare in conditii de legalitate.

Succesul de a obține ceea ce dorești într-un timp cât mai scurt posibil și fără complicații pentru tine este obiectivul nostru.

GARANTĂM REUŞITA TRANZACŢIEI ÎNTR-UN MOD CÂT MAI PLACUT ŞI LEJER PENTRU TINE!

Noi considerăm că relația dintre agentul imobiliar și client trebuie să fie una bazată pe încredere și comunicare, de aceea ne tratăm clienții cu toată atenția și dedicarea posibilă. Mulțumirea clientului la sfârșitul  colaborării  noastre este ceea ce ne îndeamnă să mergem mai departe!

     CREDEM ÎN CEEA CE FACEM, DEOARECE SUNTEM CONVINŞI CĂ AGENTUL IMOBILIAR ESTE CONSILIERUL TĂU PERSONAL PENTRU CEA MAI IMPORTANTA ACHIZIŢIE DIN VIAŢA! CASA TA!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Cluj Napoca, strada Ploiesti, nr. 9, Cladirea NTT DATA TOWER 3, birou nr. 1, et. 9, Cluj, Cluj Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close