KLIK BUSINESS SOLUTIONS SRL

KLIK BUSINESS SOLUTIONS SRL

Despre

KLIK IMOBILIARE  este o companie de prestigiu pe piaţa imobiliara românească prin experienţa acumulată in peste 10 ani de activitate.
Oferim clientilor nostrii servicii de calitate la cel mai inalt nivel prin consilierii nostrii imobiliari cu experienta si partenerii nostrii: juristi, avocati, notari, evaluatori, brokeri de credite, brokeri de asigurari, proiectanti, ingineri cadastristi, ingineri de certificare si audit energetic, firme de consultanta, firme de promovare si marketing, etc. 

– consultanta imobiliara

– consultanta juridica

– consultanta financiar – bancara

– vizionare imobile 

– promovare si marketing

– administrare imobile

– evaluare imobil

– intocmire antecontract de vanzare-cumparare

– intocmire contract de vanzare-cumparare

– intocmire certificat energetic

– intocmire schita de cadastru

– orice serviciu necesar realizarii unei tranzactii imobiliare in conditii de legalitate.

Succesul de a obține ceea ce dorești într-un timp cât mai scurt posibil și fără complicații pentru tine este obiectivul nostru.

GARANTĂM REUŞITA TRANZACŢIEI ÎNTR-UN MOD CÂT MAI PLACUT ŞI LEJER PENTRU TINE!

Noi considerăm că relația dintre agentul imobiliar și client trebuie să fie una bazată pe încredere și comunicare, de aceea ne tratăm clienții cu toată atenția și dedicarea posibilă. Mulțumirea clientului la sfârșitul  colaborării  noastre este ceea ce ne îndeamnă să mergem mai departe!

     CREDEM ÎN CEEA CE FACEM, DEOARECE SUNTEM CONVINŞI CĂ AGENTUL IMOBILIAR ESTE CONSILIERUL TĂU PERSONAL PENTRU CEA MAI IMPORTANTA ACHIZIŢIE DIN VIAŢA! CASA TA!

Joburi

Social

Contact

strada Ploiesti, nr. 37, ap. 2, Cluj Napoca