KIPINA TIMISOARA / ASOCIATIA VOCATIONAL LEARNING CENTER

KIPINA TIMISOARA / ASOCIATIA VOCATIONAL LEARNING CENTER

Despre

Prima grădiniță din Timișoara cu predare in limba engleză sub franciza internațională KIPINA KIDS (www.kipinakids.com) de inspirație finlandeză, prezentă in 18 locații pe 4 continente.

 

Grădinița KIPINA TIMIȘOARA își va deschide porțile in toamna acestui an și va găzdui copii cu vârste cuprinse între 2 si 6 ani. Aceștia vor beneficia de un ambient prietenos și modern, îngrijire de excepție, un curriculum performant  și îndrumare din partea unor educatori pregătiți la Universitatea HAMK - Helsinki. 

 

Educatoarele vor utiliza o aplicație ANDROID pentru a urmări progresul academic al copiilor, activitățile zilnice, dezvoltarea abilităților și pentru a comunica cu părinții.

 

KIPINA consideră că cea mai bună metodă de învățare pentru copii  este una distractivă, cu ajutorul jocului structurat. Fiecare copil va fi ajutat să se dezvolte din punct de vedere cognitiv, emoțional, social și fizic. Gândirea critică, creativitatea, comunicarea și colaborarea vor fi exersate în fiecare zi.

 

KIPINA prin partenerii ei MOOMIN Language School, MOOV KIDS  și MIGHTIFIER aduce un plus de valoare educației copiilor.  

 

 

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

STR TORONTALULUI 87/B, TIMISOARA