KESZ CONSTRUCTII ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Înființată în 2001 KÉSZ România este una dintre societățile determinante ale pieției de construcții și un actor important a regiunii. Ne mândrim cu diverse referințe de anvergură executate în domeniul industrial, commercial, rezidențial, office și în alte domenii ale investițiilor.Datorită portfoliului larg de servicii și a resurselor proprii, societatea KÉSZ este în stare să răspundă în mod complex la cererile exigente al industriei.De la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare rezolvă sarcini formulate de beneficiari în prezent și viitor.  Fluxurile de muncă, sistemele de managment de calitate, procesele de management de proiect funcționează conform standardele ridicate ale Grupului KÉSZ, asigurând permanent experiență, competanța profesională, calitatea și respectarea termenelor. Grupul KÉSZ are un succes și o dezvoltare continuă în condiții concurențiale datorită independenței, a resurselor proprii, a portfoliului de servicii vaste, precum și experienței de succes internațional.

 

Media
WE BUILD ON KNOWLEDGE
Hexagon Offices
KÉSZ Romania Summary of 2021
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.