JUST IMOBILIARE

check_circle Companie verificată

JUST IMOBILIARE

check_circle Companie verificată

Despre

JUST IMOBILIARE.

Imaginați-vă o lume în care toti oamenii ar fi corecți.Oare cum ar arăta?

Așa a început și povestea Just Imobiliare. Dacă vrei o lume cu oameni corecți, începe cu tine.

Știm, majoritatea citesc cuvântul JUST în engleză, înțelegem. Noi il folosim ca și cuvânt românesc, iar principiile care reies din definirea acestuia stau la baza companiei noastre.

“JUST, -Ă, juști, -ste, adj. (Adesea adverbial) 1. Conform cu adevărul sau cu echitatea; drept, adevărat, echitabil. ♦ (Despre oameni) Care acționează și judecă în conformitate cu        dreptatea. ♦ Fundat, legitim, legal. 2. Potrivit2, corespunzător. – Din fr. juste.”  Dex

Prin aplicarea acestor principii, compania noastră este probabil singura și prima agenție imobiliară din Cluj-Napoca, care percepe un comision FIX, indiferent de prețul de vânzare/închiriere. Acest comision ne ajută să avem discuții mai transparente cu clienții, implicit mai eficiente.

Succesul nostru se bazează pe numărul de clienți multumiți de serviciile noastre!

 

                                                                                                                                             

                                                                                                                                            

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

PORUMBULUI NR 1, CLUJ-NAPOCA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close