Jumbo Romania

check_circle Companie verificată
84

Jumbo Romania

check_circle Companie verificată
84

Despre

Jumbo este lider de piata in Grecia in domeniul vanzarii de jucarii si produse pentru bebelusi si are deschise 72 de magazine in 4 tari. Jumbo Romania are in prezent 14 magazine deschise.

O mare parte din dezvoltarea companiei se datoreaza potentialului uman, care este si coloana vertebrala a companiei.

Aici, la Jumbo Romania, credem in dezvoltarea oportunitatilor, valorizarea talentelor, dezvoltarea si cresterea personala. Ne directionam in cautarea persoanelor cu dorinta de munca si idei inovatoare. Tinerii fara experienta, pot sa isi inceapa instruirea in unul dintre magazinele Jumbo Romania si, printr-un sistem de instruire si dezvoltare sa avanseze in una din pozitiile pe care le are o companie aflata in crestere continua. Principiul nostru de baza este asigurarea unui mediu de lucru meritocratic si obiectiv. Prin munca grea, urmarind drumul catre conducere, angajatii Jumbo Romania isi asuma responsabilitati, dezvolta initiative si iau decizii, pentru a-si descoperi si folosi potentialul in fiecare zi

Jumbo Romania oferta locuri de munca in urmatoarele locatii: Jumbo Bacau, Jumbo Timisoara, Jumbo Ploiesti, Jumbo Oradea, Jumbo  Braila, Jumbo Constanta, Jumbo Suceava, Jumbo Arad, Jumbo Brasov, Jumbo Bucuresti

Pentru mai multe detalii privind Jumbo Romania puteti accesa: http://corporate.e-jumbo.gr/ro/

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Contact

str. Theodor Pallady nr. 51, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close