JOHNNY SHOES SRL

check_circle Companie verificată
21

JOHNNY SHOES SRL

check_circle Companie verificată
21

Despre

Aceasta companie se ocupa de prezentarea mostrelor de incaltaminte pe stagiuni de primavara-vara si toamna-iarna in show-room-uri organizate la nivel national, in mai multe locatii, de contractarea si centralizarea pe baza de comenzi de la toate magazinele din tara si lansarea in fabricatie a produselor care ulterior vor fi livrate clientilor, precum si de administrarea site-ului cu vanzari online. Companie cu angajati putini, cifra de afaceri mare, nivel de pregatire profesionala si instruire a angajatilor la locul de munca foarte ridicat. Rugam pe cei care s-ar integra intr-o astfel de echipa ( pe baza aptitudinilor dobandite si dovedite ) sa ne contacteze cu incredere avand in vedere siguranta companiei, profesionalismul ei, iar beneficiile in raport cu eficienta in munca, pentru fiecare angajat vor fi nelimitate. Detalii companie si istoric pe www.facebook.com/JohnnyShoes99, profilul Johnny Incaltaminte, www.johnny-shoes.ro sau pe site-ul A.N.A.F.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

CALEA STAN VIDRIGHIN NR.14, TIMISOARA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close