GREEN AVOCADO SRL

check_circle Companie verificată
1

GREEN AVOCADO SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Suntem o agentie recrutare si executive search ce ofera de peste 15 ani servicii in domeniul resurselor umane, atat pentru companiile locale, cat si internationale cu adresabilitate catre entitati persoane juridice sau persoane fizice.

Nu suntem o simplă interfaţă între angajat şi angajator, ci susţinem activ şi adăugăm valoare procesului de angajare. Avem garanţia că lucrăm doar cu angajatori profesionişti şi, în acelaşi timp, căutăm doar persoane dedicate şi motivate. Procesul de selecţie se caracterizează printr-o transparenţă totală astfel încât Dvs. să aveţi acces la toate informaţiile pe care le consideraţi utile.

Satisfactia Dvs. este esentiala pentru succesul nostru si de aceea va garantam servicii de calitate, orientate spre nevoile Dvs.

Ne interesează omul din spatele CV-ului şi de aceea oricine ne va călca pragul va găsi la noi informaţiile de care are nevoie, consiliere profesională, sfaturi utile şi, cel mai mai important, şansa unui nou început.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Jobulm.eu
Str. MIHAIL SEBASTIAN 11, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close