JOB SELECTION HR SRL

check_circle Companie verificată

JOB SELECTION HR SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Cuvantul Managerului

În anul 1994 am pus în practică un proiect ambițios care la început era doar un vis frumos. Însă, cu pasiune, muncă și perseverență, ne-am dezvoltat și consolidat în fiecare zi, pentru ca astăzi, Job Selection să devină un brand puternic, recunoscut la nivel național și internațional.

Suntem prezenți pe piața muncii de 26 de ani, mai exact în industria ospitalității și a vaselor de croazieră, căutând, consiliind şi pregătind oameni talentați, muncitori, motivați, cu atitudine pozitivă, dornici de a evolua și a se dezvolta, de a-și construi o carieră.

Printr-o selecție atentă și riguroasă, ajutăm oamenii să-și găsească locul de muncă potrivit, să lucreze într-un mediu profesionist, la standarde internaționale, cu salarii decente şi care să îi împlinească profesional.

De ce? Deoarece atunci când spunem Job Selection, spunem:
Profesionalism: recunoscut de angajatori și care ne acordă încrederea lor.
Echipă: pentru că ascultăm, dialogăm, învățăm din diferențele de opinie pentru a fi mai eficienți împreună.
Onestitate: deoarece suntem transparenți și direcți, pentru a câștiga și păstra respectul fiecăruia.
Inovație: pentru că zi de zi, suntem atenți la oameni, le anticipăm nevoile și le răspundem creând ceva pe măsura așteptărilor.

Anul acesta aniversăm 26 de ani de la începutul activității noastre, 26 de ani de realizări, de provocări, de experiență acumulată, 26 de ani de relații interumane create în cadrul echipei dar și cu colaboratorii noștri și nu în ultimul rând cu aplicanții noștri. De 26 de ani schimbăm viețile oamenilor în bine, a celor care au crezut și au avut încredere în noi. Iar cu ajutorul lor am crescut și noi. Altfel spus, îi ajutăm să își schimbe viața în mai bine!

Colaboratorii noștri și zecile de mii de aplicanți, sunt un motiv pentru care am devenit și rămânem puternici. Cei care au apelat la serviciile noastre ne-au ajutat și ne ajută să fim cei mai buni, deoarece pentru noi cea mai mare realizare sunt clienții mulțumiți.

Aprecierea, încrederea și loialitatea tuturor colaboratorilor și aplicanților noștri ne onorează, ne obligă și ne ajută în același timp. Iar pentru toate acestea există un singur cuvânt: MULȚUMIM!

Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și care apelează la serviciile noastre și vă dorim să atingeți cât mai repede obiectivele pe care vi le-ați propus, să aveți parte de cele mai bune joburi, să faceți carieră în domeniile în care activați şi să nu uitați că noi suntem aici şi vă vom sprijini în acțiunile voastre ori de câte ori veți avea nevoie!
Pentru că cea mai importantă resursă sunteți voi! Noi vă punem în valoare! LIFE CHANGING EXPERIENCE!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Alexandru Odobescu 9, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close