de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

JKS A/S

check_circle Companie verificată
7

JKS A/S

check_circle Companie verificată
7

Despre

JKS face parte din JKS Group, reprezentat în Danemarca, Norvegia și Suedia.

Din 1995, JKS Danemarca oferă clienților servicii dinamice și flexibile legate de personal.

JKS este cea mai mare agenție de locuri de muncă temporare din Danemarca, cu mai mult 3.500 de angajați în fiecare zi si 38 de birouri in Danemarca.

JKS apreciază pe deplin un contact strâns și personal cu clienți, angajați și solicitanți, în scopul de a oferi companiilor condiții optime pentru o colaborare de succes.

Suntem dedicați să furnizăm servicii legate de personal, indiferent de domeniul de activitate și locația companiei, deoarece ne străduim să vă îndeplinim cerințele exacte în privința personalului.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Rødkløvervej 2, Ringkøbing

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close