JETRUN ENERGOECO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Jetrun EnergoEco ofera servicii de dimensionare, aprovizionare, montaj si punere in functiune pentru toata gama de echipamente Wolf Heiztechink: centrale termice si cazane in condensare, centrale de ventilatie si climatizare in variante de exterior, pentru medii sterile si ATEX, sisteme de cogenerare pe gaz natural si biogaz, panouri solare si fotovoltaice, pompe de caldura geotermale si aer-apa, toate avand garantia calitati ‘Made in Germany’.

Pentru a va putea oferi o gama completa de solutii colaboram si cu alti producatori europeni sau globali de echipamente si subansamble cum ar fi: HiRef - chilere si solutii de climatizare close controll, Hygromatik Germania - solutii de umidificare, MITA Italia - turnuri de racire, Apen Italia - aeroterme si generatoare de aer cald pe gaz, Teddington Germania - perdele de aer.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.