de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Jacob Gardens S.R.L.

check_circle Companie verificată
6

Jacob Gardens S.R.L.

check_circle Companie verificată
6

Despre

JACOB GARDENS este o societate comercială cu capital privat integral românesc al cărei obiect principal de activitate este executarea lucrărilor de construcţii civile.

Misiunea echipei noastre este de a oferi unui număr cât mai mare de persoane posibilitatea achiziționării, în București, a unui apartament la un raport preț-calitate excelent.

Societatea noastră pune mare preț pe transparență și implicare în relația cu clientul, toate acestea desfășurându-se într-un cadru definit de seriozitate și profesionalism.

Află mai multe detalii privind proiectele noastre aflate în desfășurare intrând pe Palladium Residence(apartamentepallady) și HILS Pallady Apartments(hils).

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Theodor Pallady nr. 47, sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close