IULIUS SBW SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SUBWAY® cu sediul în Milford, Connecticut, U.S. este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă (Quick Service Restaurants) din lume, cu peste 42.000 de locații în întreaga lume.
Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează în SUBWAY®. Așa că pentru noi este foarte importantă echipa din restaurant dar și clienții pe care ii servim zi de zi.
Povestea brandului Subway a început cu mai mult de 50 de ani în urmă când dr. Peter Buck a schimbat viața unui student Fred Deluca cu câteva cuvinte simple: "Să deschidem un magazin de sandvișuri” 

Subway a devenit în timp alegerea cea mai importantă pentru persoanele care caută opțiuni de mâncare rapidă și nutritivă de care întreaga familie se poate bucura.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.