iTech Learning

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cursurile predate, metodologia, implicarea instructorilor si modul de implementare sunt mereu actualizate la cele mai noi tendinte aici la iTech Academy.
Pentru că iTech Academy este partener oficial Microsoft Education Romania Ai parte de experienta si expertiza unei echipe cu zeci de ani de progres in IT, care iti vor putea raspunde la orice intrebare si te vor ghida pas cu pas. Noi nu ne oprim dupa terminarea cursului! Odata intrat in comunitatea noastra, vei avea acces la platforma iTech Academy, unde instructorii te vor ajuta cu proiectele tale viitoare, si vei lua parte la toate evenimentele comunitatii. Iti oferim timp si bani, deoarece odata absolvite cursurile noastre, nu vei mai avea nevoie de alte cursuri IT, vei invata in acelasi timp si cum sa inveti dar mai ales sa faci față viitorului. Poti evolua in directii ca programator, inginer de retea, webdeveloper, designer…
Echipa iTech Academy

Media
Our teacher

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.