Inter Cleaning RO-GER

check_circle Companie verificată

Inter Cleaning RO-GER

check_circle Companie verificată

Despre

 Inter Cleaning RO-GER a implinit 17 ani de activitate intensa si frumoasa. Au fost 17 ani in care ne-am dedicat complet proiectelor noastre, reusind sa facem din activitatea de curatenie un stil de lucru placut si un mod de viata sanatos.

 Cererea pentru serviciile de curatenie a fost si este in continua crestere si, cel mai important, un client odata servit revine cu noi si noi comenzi. Iar daca un client este multumit, acesta ne recomanda mai departe si altor persoane.

 Bucuria si satisfactia lucrului bine facut vin mereu din aprecierea clientilor multumiti, care ne asigura de fiecare data ca serviciile noastre ating asteptarile lor si ne motiveaza sa mergem mai departe cu sloganul cu care ne-am facut cunoscuti: “Noi curatam imposibilul”.

Joburi

Social

Contact

Intrarea Borceag, nr. 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close