INTEGRATED MOBILE COMMUNICATIONS S.R.L.

check_circle Companie verificată

INTEGRATED MOBILE COMMUNICATIONS S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Happy People HR este o firma de resurse umane, înfiinţată în Cluj-Napoca, orientata in principal pe recrutarea si selectia de personal.

Serviciile oferite sunt personalizate si adaptate specificului si culturii organizationale ale fiecarui client in parte, instrumentele si tehnicile folosite sunt in scopul identificarii celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, sunt diferite in functie de cerintele postului pentru care se realizeaza recrutarea si selectia.

Candidatii nostri au atitudinea potrivita, abilitatile tehnice necesare performantei si acelasi set de valori cu cel al companiei pentru care ii propunem. Scopul nostru este acela de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung, asigurandu-le accesul la cei mai potriviti candidati. 

"Oamenii dau valoare unei companii!"

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Orizontului nr. 26 A,, FLOREŞTI CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close