Integra Medical Services S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Life Dental Spa este o clinica dentara ultramoderna, specializata in tehnologie laser de ultima generatie, cu medici pregatiti in universitati de prestigiu din Europa si SUA.
Tehnologia laser trateaza eficient cariile dentare, gingivita, parodontoza si multe alte afectiuni orale. Clinica noastra ofera toata gama de servicii stomatologice, intre care se numara si: Tratamentul cariilor cu laser dentar; Tratamentul parodontozei cu laser dentar; Tratamentul gingivitei cu laser; Implanturi dentare asistate laser; Chirurgie dentara asistata laser; Albire dentara laser; Coroane si fatete dentare estetice, realizate prin frezare computerizata; Implanturi si dinti ficsi in aceeasi zi; Stomatologie biologica.
         Life Dental Spa este prima clinica stomatologica din Romania care functioneaza dupa principiile stomatologiei biologice. Acestea  includ minim invazivitate, manopere cat mai conservative, realizate cu materiale cat mai biocompatibile. 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.