Energoinstal Premium

check_circle Companie verificată

Energoinstal Premium

check_circle Companie verificată

Despre

Firma autorizata DISTRIGAZ, ANRSC si ANRE pentru proiectare si executie instalatii gaze, apa, caldura. Verificari si revizii periodice obligatorii ale instalatiilor de gaze. Proiectare si executie instalatii pentru montaj contoare de gaze. Montare electrovalva cu senzor pentru detectare scapari gaze.Schimbari, modificari, remedieri si inlocuiri coloane de gaze. Inlocuire coloane apa rece si apa calda calda la blocuri, instalatii de canalizare si scurgere. Schimbari, inlocuiri coloane verticale de caldura la blocuri, inlocuiri plasa instalatie de incalzire de la subsol, Schimbari inlocuiri remedieri coloane ppr polipropilena , etc.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str Aleea Pasarea de Aur nr 1 sector 6, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close