Insta Electric SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem producători în regim OEM de aparataj electric de joasă tensiune, componente obținute prin prelucrare prin injecție a maselor plastice, cablaje și cordoane electrice, montaje electrice și electronice.

Suntem o companie fondată în 1982 sub denumirea de „Întreprinderea de Aparataj Electric pentru Instalații” și deținem o bogată experiență și moștenire culturală.

Am devenit o companie cu capital privat în 1996 și ne-am schimbat denumirea în Insta Electric SA.

Începând din noiembrie 2010 facem parte din grupul elvețian ELBET Holding AG, cu tradiție de câteva decenii în proiectarea, producția și distribuția de echipamente electrice și electrotehnice, alături de: Max Hauri AG, DISA Elektro AG și AWAG Electrotechnik AG.

Din februarie 2011 Insta Electric SA a devenit membră a Camerei de Comerț si Industrie Romano-Elvețiene.

Suntem permanent inspirați de așteptările clienților noștri în dezvoltarea și transformarea companiei și a produselor și serviciilor pe care le oferim.  Urmărim cele mai înalte standarde de calitate și lucrăm, atât prin parteneriate tradiționale, cât și prin noi contracte, cu o rețea complexa și funcțională de parteneri români, elvețieni, din alte țări membre EU și din Asia, asigurând astfel în condiții optime pentru clienții noștri soluțiile tehnice, aprovizionarea cu materii prime și materiale, serviciile,  produsele conexe și  logistică.