INOVATOR SMART CHOICE S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

INOVATOR SMART CHOICE S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

Despre

Inovator Smart Choice se ocupa cu productia de AdBlue, in locatia situata in Curtea de Arges, str. Negru Voda nr. 120. Producem din 2019, milioane de litrii, intotdeauna de calitate premium asa cum este ceruta de catre VDA prin standardul ISO 22241. Folosim mereu ingrediente de calitate, uree doar pentru AdBlue precum si apa demineralizata obtinuta prin statia proprie de osmoza inversa (capacitate 5mc/h) este cu o valoare a conductivitatii in jur de 1 µS. Printre partenerii nostrii sunt "jucatorii" cei mai importanti in piata de profil....

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Victoriei, 28, Curtea de Arges

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close