Ino English Center S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Școala de Limbi Străine M&DORADO este o instituție privată de învățământ din București cu 13 ani experiență în domeniu. Școala se remarcă prin calitatea actului de educațional, prin colaborările cu profesori de top din domeniu, prin sediul ultra-modern și nu în ultimul rând, prin procentul de promovabilitate de 100% la examene CAMBRIDGE.În cifre, Școala de Limbi Străine se poate lăuda cu 1.336 cursanți Cambridge, 65 de clase anuale, 4.483 diplome și peste 7.282 de ore de predare anual.M&DORADO oferă cursuri fizice și online de limba engleză, limba germană, limba spaniolă, limba franceză și limba japoneză. Cursurile se desfășoară pe tot parcursul unui an școlar, din septembrie până în iunie. Fiecare an școlar se finalizează cu o sesiune de simulări pentru examenele Cambridge, urmând ca doritorii să poată susține acest examen ulterior, într-un centru Cambridge.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.