INIA CLINIC SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

KiloStop Clinica de Nutritie este lider de piata in domeniul consultantei in nutritie, fiind singura clinica specializata exclusiv in nutritie, cu toate ramurile ei: Nutritie weight-loss Nutritie pediatrica Nutritie gravide Nutritie sportiva Nutritie anti-aging .Medicii nutritionisti KiloStop sunt mereu pregătiți sa ajute clientii să fie mai sanatosi, sa slabeasca sau sa își mentina greutatea. La Clinica KiloStop ne mandrim cu cea mai mare echipa de nutritionisti din Romania care ajuta oamenii sa slabeasca și să își mentina un mod de viața sănătos, fără pastile minune, fără prafuri de slăbit și fără ceaiuri miraculoase.Încă de la infiintare misiunea KiloStop a fost de a ajuta oamenii sa slabeasca într-un mod sănătos cu ajutorul dietelor bazate doar pe mâncare și am reușit! În 11 ani de experiența am slăbit 202 719 kilograme cu ajutorul dietelor personalizate, formate din retele gustoase și satioase.În toți anii de experiența, la KiloStop am ascultat peste 17 000 de pacienți cu probleme de greutate și i-am ajutat sa slabeasca și să se mentina sănătos. Cei 18 medici nutritionisti ai clinicii sunt cei mai calzi medici, pregătiți permanent sa își ajute pacienții sa își rezolve problemele legate de greutate și sa ajungă sa mănânce inteligent și de plăcere , ramanand motivat și sănătos. Folosim un aparat computerizat care măsoară oxigenul consumat de corp, astfel încât pacientul sa afle cât de lent este metabolismul sau și sa știe câte calorii ar trebui sa consume pentru a slabi, iar cu ajutorul celui mai performant cantar din Romania (IOI 353) calculam cu precizie câte kilograme de grasime și apa are în corp. De asemenea, suntem singura clinica din Romania care efectueaza Analiza Dietetica Aprofundata prin intermediul careia pacientul afla care din cele 22 de vitamine și minerale lipsesc din dieta sa.Alături de cei 18 medici nutritionisti, avem și 5 dieteticieni care lucrează în paralel cu aceștia pentru a creea pacientilor diete delicioase și sanatoase.Dacă ești pasionat de o viața sănătoasă și îți dorești să faci parte dintr-o echipa profesionista, pasionata și unita, te așteptam să ne cunoaștem.Hai în echipa KiloStop! Pentru mai multe informatii vizitati-ne la www.kilostop.ro.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.