de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

SC ING PROIECT MANAGEMENT SRL

check_circle Companie verificată

SC ING PROIECT MANAGEMENT SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Fiecare proiect si fiecare client are o poveste de spus. De la idei și vise la realitate prin arhitectura. Avand avantajele cunoașterii cumulative de la diferite proiecte realizate ne propunem să sprijinim clientii cu o viziune cuprinzătoare – o viziune care aduce la suprafata potentialul ascuns în fiecare proiect.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close